Wednesday, November 7, 2012

Eesti koondis EM'il

http://images.powerplaymanager.com/soccer/logo/wc_logo/11.pnghttp://images.powerplaymanager.com/soccer/logo/wc_mascot/11.png

Nonii, EM finaalturniiri alagrupid on loositud, ning selline näeb välja meie grupp:

Grupp 4

Pos Meeskond GP W D L GF:GA GD Pts
1 Slovakkia Slovakkia  0  0  0  0  0:0 0  0
2 Belgia Belgia  0  0  0  0  0:0 0  0
3 Eesti Eesti  0  0  0  0  0:0 0  0
4 Iirimaa Iirimaa  0  0  0  0  0:0 0  0
Meie mängud:
12.11.2012 21:00 Euroopa Meistrivõistluste mäng - grupimäng Kodus Belgia Belgia PPM TV
13.11.2012 21:00 Euroopa Meistrivõistluste mäng - grupimäng Võõrsil Slovakkia Slovakkia PPM TV
14.11.2012 20:30 Euroopa Meistrivõistluste mäng - grupimäng Kodus Iirimaa Iirimaa PPM TV

Meie alagrupis on üks kindel EM tiitli favoriit, Slovakkia, kes hoiab enda käes ka MM tiitlit. Toon teieni ka meie eelnevad kohtumised meeskondadega meie grupist.
Slovakkia
Slovakkiaga oleme kohtunud vaid korra. Mäng toimus nende kodu staadionil ja lõppes 1:1 viigiga. Selle kohtumise põhjal võib öelda, et ei karda me neid üldse, ongi hea kui mõni suurriik kah meie grupis on. Kuna nagu valikmängudel nägime, siis suutsime kõik suured järjest alistuma panna ja saavutasime koguni esikoha!
Slovakkia on selle mängu mõistes üks suuremaid riike, vaid Tšehhil on rohkem jalgpalli meeskondi. Slovakkial on neid 4423 (27x rohkem kui Eestil).

Iirimaa
Iirimaaga oleme kohtunud kolmel korral. Ühekorra toimus mäng PPM Challenge Cup raames, kus saime raske 0:1 võidu. Järgmised kaks kohtumist olid mõlemad sõpruskohtumised. Esimene mis toimus meie kodus, võitsime 1:0 ning teine kohe järgmisel nädalal nende kodus, 0:0.
Seega võib kindel olla, et ka seekord läheb nendega raskeks. Hea statistika meie jaoks on see, et nad pole meie vastu iial ühtegi väravat löönud, ehk jääb puur tühjaks ka seekord.
Iirimaa meeskondade arv jalgpallis on 74, mis teeb neist EM'il ühe väikseima riigi. Võrreldes eestiga polegi see vähe nii väga suur, seega alahinnata neid kindlasti ei tohi!

Belgia
Belgia on meie jaoks tume maa, pole nendega varem kohtunud. Meeskondade arv Belgias on 222, mis tähendab, et nad on meist veidi suurem, kuid mitte palju.

Alagruppidest saab edasi 2 parimat meeskonda, ning 4 parimat kolmanda koha meeskonda. Seega, kui teeme head esitlused, nagu eesti koondisele tavaks on, siis võib edasipääseda ka kolmandal kohal lõpetades. Siiski, sihime vähemalt teist kohta, mis peaks olema reaalne, arvestades meie senist hooaega, ning kuidas me üldse siia EM'ile pääsesime!

Ennustusmäng
Kuna tegu on EM'iga, siis sel korral pakun välja 10 krediiti iga õige tulemuse ära arvamise eest. Sel korral teeme ka nii, et ennustame selle uudise kommentaari kasti.
Näidis ennustus:
Eesti 5:0 Belgia
Slovakkia 0:5 Eesti
Eesti 5:0 Iirimaa

Ennustuse tähtaeg on 1 tund enne esimest mängu, ennustused mis on tehtud peale esimest mängu, ei lähe enam arvesse. Kui eesti peaks edasi pääsema, siis tõuseb krediidi arv 15'ne, mis tähendab, et võimalus on võita kuni 90 krediiti! Jah, seda aga ainult juhul kui Eesti peaks finaali jõudma.. :)
PS; Krediite saavad võita ainult eesti kogukonna kasutajad, ennustada võivad kõik!

Elage Eesti koondisele kaasa, see võib olla meie aasta! :)

No comments:

Post a Comment